26.1.09

Lakše do cilja

Da li ste imali priliku da probate nosiljke za bebe? Da li vam je poznata tema: beba, dečja kolica, paket ,a ispred sebe niz stepenice do 3. ili do 4. sprata? Eventualno još jedno dete,kojoj bi trebalo držati ručice....ali nemamo sčim.....nažalost imamo samo dve ruke.Uhh, nikada više. Sećam se ,u ono vreme moja prijateljica je nabavila mei-tai iz Amerike, čekala je skoro pola godine da dobije,ali nije žalila na kraju. Ova nosiljka je udobna i za bebu, i za roditelje,ne žulja, lepa je,može se prati u veš mašini. Nije skupa, možeš imati više komada, i prilagoditi sopstvenom stilu oblačenja,čak i zavisno od toga da li mama ili tata koristi nosiljku.

5 коментара:

  1. Jako je lepo i kod nas da čujemo o ovakvim stvarima, i ja hoću da nabavim jedan mei tai uskoro. Na stranim forumima sam čitala puno o ovim nosiljkama. :-) Lep sajt!

    ОдговориИзбриши
  2. Ćao Carrie,
    Ako ne nađeš,napravićemo i tebi jednu,samo javi kakvu želiš, ukoliko želiš da mi šijemo.Pozdrav, Anika

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala, možda ću se javiti, beba stiže u maju, imam još vremena, i prvo želim da je nosim u elastičnoj marami. Posle 3. meseca preporučuju mei tai. Svratiću ponovo za par meseci!

    ОдговориИзбриши
  4. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши